Pochopení

Pochopení

Chybí mi pochopení, že někdo mi rozumí.
Chtěl bych jen jediné, společné souznění.
Jak dvě těla v jedno nám splývají,
Společné trable řeší a mívají.
Vše co chtějí, o to se podělí.
společnou radost i smutnění.
Chtěl bych jen jediné, mít druhou půlku.
Chtěl bych to okusit, aspoň na chvilku.
Nevím co dělat, hledat již nejde.
Musím jen počkat, však jednou to přijde.
Ztracený sám, hledajíc světlo.
Najít mě musí, když mně to již nešlo.
Tak prosím tě, ukaž mi cestu.
Jak najdu tu svoji pravou nevěstu.
Svou druhou půlku, stále tu nemám.
Já jsem již hledal, teď se jen poddám.
Když najde mě ona, já udělám cokoli.
Abychom společně šťastně tu dožili.
Autor Notimportant, 06.03.2022
Přečteno 162x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Friday, Fialový metal, jitoush, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nečíhá. Láska zalije a pohltí, jak povodeň.
Může přijít za hodinu, do večera... každý den.
Mít srdcem otevřené, být žízní připraven.

08.03.2022 16:31:16 | šerý

Přeji ti hodně štěstí

07.03.2022 07:05:26 | Marry31

...Budiž je Tvá prosba vyslyšena,to Ti přeji....Ji.

06.03.2022 21:09:41 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí