Dny se vlečou

Dny se vlečou

svítá

na parapetu sedí

tři vandráci

čekají

jakmile ulici zaplní dav

dva seskočí

začnou žebrat

 

slunce zapadá

žebrající se vrací

na parapet

ani jeden nemá víc

jak nic

druhý vandrák pohlédne na třetího

proč první celej den nic nedělá?

něco cítím, necítíš to taky?

cože?

první už je dva dny mrtvej!

třetí domluví a zemře hladem

druhý seskočí

obere oba o peníze

vytratí se neznámo kam

 

svítá

na parapetu sedí

dva vandráci

jinak nedělají nic

zajímavého

kolem prochází

zasloužilý feťák

nic jim nehodí

Autor Pavka Stanislav, 07.03.2022
Přečteno 110x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí