Prachy

Prachy

naval prachy

jsem blázen, šílenec

radši mě nechte na pokoji

 

jak kdyby něco říkal

hubu otevřel, ale ven šly jen sračky

naval kurva ty prachy 

 

hoši, já vás varoval

a pamatujte, že život nic neopakuje

prachy navalíte vy mně

 

seber mu tu bílou hůlku

vidí až moc dobře

prachů má určitě plný kapsy

 

tu vám klidně dám dobrovolně

vrazil hůl jednomu okem do mozku a zapáčil

ale prachy si nechám

 

do prdele, cos to udělal?

vždyť on je tuhej

kvůli blbejm prachům

 

no jo, no jo

zabodl nůž druhému ze strany do krku a hned ven

všichni pořád melou jen o prachách

 

prachy, prachy, prachy

abyste se z nich neposraly

zastrčil krvácejícímu do kapsy svazek bankovek

 

odešel do parného odpoledne

a když mu někdo položil otázku

jako první varoval, že je blázen

Autor Pavka Stanislav, 09.03.2022
Přečteno 136x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí