*-*Nemá ráda...

*-*Nemá ráda...

Anotace: ~~~(:-)~~~~

--------------------

~~~~~~~
Nemá ráda...
smutek a samotu
stmívání,zlé snění
možná i nahotu,
nemá ráda mlhu
nemá ráda déšť
a nemá ráda slzy.
Tak proč teď pláčeš?
Mlha schová stromy
pokryje celý kraj
ona sedí u piána
říká si...už hraj...
a najednou slyší
tóny tajemné
tak prý piští myši
a ona šeptá.. „né”.

Přišla za ní kočka
jako noc černá
zelená má očka
ona ji nezná,
lehce ji pohladí
po černém kožíšku
kočka ji ukáže
chycenou myšičku.
Ta myška je z plyše
ona se teď směje
a ten smutek utek
kočka v rukou hřeje.
Já končím povídání
o myši a strachu
a stopy od té myši
jsou dávno v prachu...

Ale je tu pes.

-------------------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 11.03.2022
Přečteno 118x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Sonador, šerý, umělec2, Psavec, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké je i to, že to někdo dokáže i v této době. Děkuji

11.03.2022 18:56:50 | umělec2

:-(... děkuji i tuto dobu musíme nějak vydržet.Jen ať není hůř.

12.03.2022 14:50:49 | Květka Š.

Líbí.

11.03.2022 16:11:13 | mkinka

miki...děkuji moc :-)

12.03.2022 14:46:49 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí