Touha.

Touha.

Chtěla být kouzelnou vílou.
Když tančila u zrcadla,
v duchu všem skřítkům vládla,
tajemnou, čarovnou silou.
A náhle, stala se tou vílou.
Bylo to její přesvědčení,
na kterém se nic nezmění,
pro tu dívku roztomilou.
Dál tančila u zrcadla,
labutím jejich půvab kradla
a matka tajně dívala se,
jak její dcera roste v kráse.
Autor Kan, 14.03.2022
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, Friday, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

14.03.2022 21:24:21 | Kan

Líbí.

14.03.2022 09:30:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí