Pa

Pa

Anotace: 18.3

Nikdy bych neřekl, že mi hudba poleze do vztahu.

Čas na trochu respektu, zakopat tu mrtvolu.

 

Jsem v pohodě, jen jsem se utápěl ve smutku.

Líbily se mi mý texty, plný nenávisti a zármutku.

 

Ale to nejsem já, už dávno nejsem NPPPP,

Nejsem mrtvej uvnitř, jenom mírnej cynik.

 

"Padlý nech ležet", vím to už roky,

Výjimka z pravidla, pro moje texty.

 

Nemůžu přestat padat prosím pomoc, 

Dlouho jsem padal, dávno už stojím.

 

Přestávka od textů, chtěl jsem být básník.

Lezlo to na mozek, ty teď máš přání.

Se vším s tím přestanu, pro naše štěstí.

Autor NPPPP, 19.03.2022
Přečteno 139x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám to úplně stejně...;-)...a ta přestávka dvacet let mi dala nadhled...nikdy neříkat nikdy..;-D

20.03.2022 17:47:24 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí