Melouny ANO

Melouny ANO

Sedm Ne

odneslo červené slunéčko Ano

z mého prstu

 

Všechna Ne

na Ferdově šátku

okolo mého krku

se tomu vzpírala

jako by prohrála

poslední žeton v ruletě

 

Až vystřílíš všechna Ne

a budeš si muset sundat

zelené tričko

nasáklé lepkavou šťávou

zeptám se Tvého

sladkého

křehkého

červeného Ano

zda je mohu obejmout

Autor Kaj, 22.03.2022
Přečteno 91x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, šerý, Psavec, paradoxy, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, krásný den

22.03.2022 12:45:06 | Kaj

Rádo se stalo.Též zdravím.

22.03.2022 12:46:36 | mkinka

Líbí. Závěr mimořádný.

22.03.2022 12:44:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí