Cibule a agenti

Cibule a agenti

Anotace: pakliže agent nebo ruský voják takové cibule viděl, chtěl je pudově odcizit, čímž se, milý básníci,  demaskoval.

Milí básníci
Proč se 
hodinkám
kapesním
 
říká
"cibule"?
 
Je to jednoduché -
před vynálezem
siderického
informačního kyvadélka
šesti medvědy s P. Cibulkou,
sloužily CIBULE k určování
agentů KGB nebo GRÚ
- pakliže agent nebo ruský voják
takové cibule
viděl,
chtěl je pudově odcizit,
čímž se, milý básníci,  demaskoval.
 
 
A Cibule se jim říkalo,
na počest Cibulkova taty,
Lubomíra Lipského,
který tento magický princip ,
prý objevil.
Autor Medved23, 23.03.2022
Přečteno 131x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peklo je prý prázdné, ďáblové jsou mezi námi, říkal již William Shakespeare.

26.03.2022 08:36:49 | Medved23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí