... doufám...

... doufám...

Nepíšeš. A já marně doufám v další řádky.

Chtěla bych se vrátit o pár týdnů zpátky.

Tam, kde těšili jsme se na nové ráno,

kdy na telefonu objeví se odesláno.

Tam, kde toužili jsme po kontaktu

- písmenka, emoji i fotky aktu.

Naše spřízněnost tak snadno nezmizí,

nevěřím, že se dvě duše tak lehko odcizí

Vím, že ta touha se v nás stále někde ukrývá,

já stále doufám, nic jiného mi totiž nezbývá. 

 

Autor Soliteria, 23.03.2022
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, La Suneteto, cestadolesa, Marten, mkinka, Jdarks, Kan, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, je mi to známé. Pěkné veršíky.

29.03.2022 14:47:58 | La Suneteto

Citlivé.

24.03.2022 06:48:45 | mkinka

Pěkně napsáno.

23.03.2022 19:47:59 | Kan

Děkuji:)

23.03.2022 20:44:14 | Soliteria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí