KŮŇ ŽERE VE STÁJI OVSA

KŮŇ ŽERE VE STÁJI OVSA

Anotace: ...

 

kůň žere ve stáji ovsa

z rádiu zazní

ten, kdo slepě koně bodá do slabin

sotva povšimne si prvních jeřabin

kůň se naštve 

vyrazí dveře stáje

a jde si pro Zagorovou

 

přirazí ji ke zdi 

dá jí kopyto ke krku 

ale Zagorová ječí 

to jsem nenapsala já, to Borovec 

 

kůň vyrazí hledat Borovce 

najde ho

obklíčí ho

ano sám - protože je velký 

ale Borovec řve 

hele já za nic nemůžu

já jen píšu co vidím 

jako kluk jsem chodil ke koním 

a tohle jsem fakt viděl 

 

kůň se zamyslí 

aha ...

tak to bych se měl asi vrátit do stáje

a být zase poslušným koněm,

že Borovče? 

jenomže mně se nechce! 

 

a v tu chvíli kůň vybouchne

všude je hrozný bordel 

a spousta krve

protože vemte si - kůň 

to je obrovská hrouda masa 

Autor Šimon Sáva, 24.03.2022
Přečteno 83x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí