*-*Zatočila se mu hlavička

*-*Zatočila se mu hlavička

Anotace: ~~~Zrcadlo~~~

~-------------------~
~~~~~
Zrcadlo, zrcadlo odpověz mi
je ještě láska tam na zemi?
Zapomněl však na ni
ten jeden kluk
a tak si sám Amor vzal šípy a luk
zamířil to jeho srdíčko
promiň že trochu to píchne,maličko,
zraněný pak láskou novou
složí se mladík ale u jiných nohou.

Zamiloval se,natotata
dříve než zabušil na ta vrata
Andulku,Stáničku,Zuzanku,Hanku,Zorku
kterou uviděl první na dvorku?
Zatočila se mu hlavička
vidinou té lásky hnízdečka,
zadumaný pak chodí tam a sem
Zuzičku za ženu,tu si vem.

Zase se ty další nahněvají
jenom tak po chlapcích pokukují,
zblázním se z vás holky
stěžuje si Amorek
přelomil šípy a hodil je na dvorek,
jeden šíp se zapích přímo do dýně
viděla to naše hospodyně
a s láskou tu dýni
odnesla do kuchyně.
A dál?
Jak by sis ji táto dal?

------------------------
~~~

Autor Květka Š., 29.03.2022
Přečteno 87x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Vivien, šerý, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je perfektní, láska přece prochází žaludkem :-)

29.03.2022 18:38:54 | Vivien

:) paráda*

29.03.2022 16:14:10 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí