nehoda

nehoda

jedu

zasněženou krajinou

všude kolem

pusto

prázdno

ta bělost

mě oslepuje

unavuje

uspává

kout oka

mi zastřela

šedohnědá šmouha

je pryč

něco

mi uniká

měl bych zastavit

odpočinout si

ztrácím pozornost

ne

vydržím

ještě chvíli

vydržím

ještě…

los bez paroží

kde?

žiju?

žiju

proč?

je takové ticho?

jsem venku z auta

stojím

nohama na zemi

necítím je

ani ji

potřeboval bych

si zavolat

ale nemám

jak

auto naštěstí

zůstalo pojízdné

mám ho

vzít sebou?

nevím

odjíždím

únava

se úplně vytratila

všechno

se vytratilo

tupě jedu

na nic nemyslím

padá mlha

padá tma

vjíždím do města

jimi zakrytého

všude temno

všude ne

jsem blíž

trafika

pulzuje mnou

nervozita

jací jsou?

místní?

váhám

nerozhodně vcházím

vycházím zpět

do mrazu

zmámen

možná omámen

rozdíl neznám

byl výherní

 

Autor Pavka Stanislav, 31.03.2022
Přečteno 120x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné přesvědčivé verše.

09.11.2022 21:40:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí