na ostrově

na ostrově

ulička úzká až se bojím
že mě domy sevřou
jak obrovské čelisti

na kraji náměstí
muži v kavárenské zahrádce
něco řeší nad sklenkami

lodička přivázaná k molu
houpá se poblíž mostu
na pozadí bílých trajektů

tři hezké ochránkyně
svádivé jak dívky na lovu
mě k nim však nepustí

aspoň se tu můžu
zadarmo napít vody
nedaleko kostela

Autor kvaj, 02.04.2022
Přečteno 128x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Fil, Friday, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezká lodička.I okolo ní vodička.

02.04.2022 10:14:38 | mkinka

Děkuji.

03.04.2022 09:32:44 | kvaj

Rádo se stalo.Už jsem tam skoro utekla a opalovala se.

03.04.2022 15:08:53 | mkinka

Tak to budeš muset ještě odložit.

10.04.2022 14:09:29 | kvaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí