*-*V očích ti vidím…co asi

*-*V očích ti vidím…co asi

Anotace: ;;;~Už neprším~;;;


~--------------~

~~~~~~~~~~
Má lásko jsi tak tajemná
má lásko bez jména
budu ti říkat kopretino
a vychutnám si tě asi jako víno.
Že bych tě našel konečně?
V očích ti vidím…co asi
vždyť pláčeš jako to počasí.
Buď prosím mojí sedmikráskou
první a poslední mou láskou
na kopretině už netrvám
ty pak do svatební kytky natrhám.
Tak já nevím,milý pane
srdce mám volné,nezadané
co říct teď mám?
Bude smutný když zůstane sám?
Sednu si do trávy a slyším motýla
to já bych tě zamotal celou pod křídla
víš,tady ten k tobě láskou hoří
bez tebe se mu svět zboří.

A tak se usměju,řeknu já už neprším
a jinou lásku neřeším
tobě teď řeknu klidně ano
co bude dál už je postaráno.
Ta jedna láska už není tajemná
po celý život byla vzájemná
a pokud ti dva ještě stále spolu žijí
tak se milují a ve stáří opatrují.

-----------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 02.04.2022
Přečteno 92x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško to je super.

02.04.2022 15:32:36 | mkinka

:-)...děkuji moc

02.04.2022 15:39:39 | Květka Š.

Rádo se stalo. Kočičí máma

02.04.2022 15:56:01 | mkinka

mám ráda tajemnou lásku .) a když vydrží až do stáří tak zraje jak víno :)

02.04.2022 15:27:59 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí