Láska (i ta boží) ta se vznáší s obrovskou pokorou někde mezi Tebou a mnou.

Láska (i ta boží) ta se vznáší s obrovskou pokorou někde mezi Tebou a mnou.

Chtěl jsem uklízet
svět,
místo
toho
mne napadla
báseň.
 
 
Buřtgulášnice,
uvěřím,
že existuje
Bůh či Bohové
pokud
se najde
národ, kterému se zdají
sny pozpátku.
 
Ale všem jeho členům
nejen kněžím a celníkům.
A všechny!
 
 
Láska (i ta boží)
ta se vznáší
s obrovskou pokorou
někde mezi Tebou
a mnou.
Autor Medved23, 02.04.2022
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, šerý, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky Paradoxy

02.04.2022 18:02:52 | Medved23

Ano!!!

02.04.2022 17:39:41 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí