Pravzpomínky

Pravzpomínky

Svět byl v tu chvíli

úplně nový

 

Velmi dlouho

mě vůbec nenapadlo

jej kritizovat

nechtěl jsem měnit

neznámé věci

 

Vše bylo cizí

v lecčems i matka

narozená do nové role

 

V rukou mé babičky

byla utvrzována

v nové identitě

 

Svou cizotu mohla kompenzovat

měnit neustálou blízkostí

proto jsem vyžadoval zpívání

 

Když jsem necítil

potřebu ovlivňovat matku

kvetl čas nádherou

 

Nemusel jsem plánovat

bylo mi tak dobře

 

Neměl jsem sílu

stále v hlavě chystat co bude

nebylo potřeba

Budoucnost ještě neexistovala

 

Asi to není

Bůhvíjaká holka

Autor Kaj, 03.04.2022
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Sonador, šerý, Marten, Lexi, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okamžik nového zrození... jako malé dítě žít krásou přítomnosti*

04.04.2022 04:38:30 | Sonador

Jen kdyby to šlo. Jistě i já bych si takovou rodinou exkurzi rád prožil*

03.04.2022 23:53:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí