Stařec

Stařec

Stár...

Sedím v houpacím křesle
a v rukou svírám overal své několik let mrtvé matky.

Sám...

Při vzpomínkách na životní zvratky, 
nevybavím si jediného přítele, který by byl tady.

Zemřeli...

Opušten dumám nad smysluplností mé prosté existence.

Vzpouzeli se...

Mé děti mým názorům, postojům, dlouho nemluvíme.

Naděje?

Přeji si být s přáteli, snad brzy.

Neděle.

Autor Muff, 08.04.2022
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Frr, Fil, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě mě to zaujalo, hlavně ten start .)

08.04.2022 13:50:32 | Constantine

Díky za koment.

09.04.2022 10:01:30 | Muff

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí