Ruce.

Ruce.

Rozpraskané dlaně,
v nich třísky zadřené,
visí odevzdaně,
v pěsti zavřené.
Vzpomínky nepotěší,
mnohé v dávnu mizí,
slunečnice ptákům věší
na mladé břízy.
Má svůj svět,
zpátky se neotáčí,
v ruce květ
utržený na bodláčí.
Autor Kan, 11.04.2022
Přečteno 124x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Marten, Psavec, Friday, paradoxy, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí