Siréna

Siréna

Anotace: Složeno u písně "Fire burns you cold - Isak Danielson".

Ten pocit, který mě dostává do kolen,
když tě vidím stát kousek opodál
nebo, když procházíš jen tak, kolem,
v tu chvíli by se ve mně krve nedořezal.

Vášeň, láska, strach a stud potom,
z nemravností, které se mi honí hlavou.
Prosím už tu hranici, která nás dělí  zlom
a vem si mě tak, jako nikdo před tebou.

Řikám, že ti nerozumím, když mluvíš
a přesto, řeč těla nelze přehlédnout.
Co chceš, sejně jako já moc dobře víš,
jak lehké by pro tebe bylo na mě sáhnout?

Žádáš věci, které mi nejsou proti srsti.
Přemýšlím, zda jsem sub nebo dom.
Chceš vášeň, a nejsi sám, kdo touží po ni.
Jako hadrová panenka zmítám se v tom.

Půjdeme tedy, když požádáš, tak si
zatančíme smyslné tango společně.
Po tanci zavoláme si možná taxi,
tak co? Půjdeme ke mně nebo k tobě?

Říká se, že muž má ženu dobývat,
myslíš, že jsem jednoduchá výzva?
Tady nemůžeš dát šach nebo mat.
Až když přijde konec, začne pravá hra.

Sám nevíš, jestli jsi lapen nebo
je stále vše pod tvou kontrolou.
Dostala jsem se ti pod kůži a to
se nestalo už chvíli dlouhou.

Když zavřeš oči tak tě povedu,
nebudu ti říkat, kde přesně jsme
postačí, když mě pustíš ke kormidlu
a necháš ať tě Siréna povede.
Autor AngelLia31, 11.04.2022
Přečteno 157x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí