Prchající splašené srdce

Prchající splašené srdce

Nevím,  

kde mi srdce stojí,  

snažím se udržet ho v hrudi,  

než znovu vyskočí,  

a dá se na útěk.  

Těžko se mi potom hledá,  

přestože vždy zamíří stejným směrem., 

plně mu nedůvěřuji. 

Pokaždé dostanu strach,  

že prchne daleko,  

někam se skryje,  

nepůjde vypátrat,  

opustí mě,  

ztratím jej.  

Občas, 

když se splaší,  

zblázní,  

bije jako o život,  

a nestíhám ho krotit,  

snadno uteče. 

Ach to stálé hledání...  

jenže když chybí nejsem úplná,  

postrádám ho,  

jelikož miluji,  

a bez něj,  

to jde jen stěží...

Autor girasole, 11.04.2022
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, na závěr i napadlo slovo .)

..beznaděj..

12.04.2022 15:10:08 | Constantine

nezapadá mi tam

12.04.2022 17:07:48 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí