* * * 131)

* * * 131)

Nevím, kde jsi.
Neznám tě,
dokud nezavřu oči.
Zase mám ústa ústa plná vlasů,
které se mi sesouvají z hlavy
v podobě jarní laviny.
Cítím jen křeč,
průvodkyni mé ruky
bludištěm tvého tajemného těla.
Bylas jak Ježíš
rozdávající chléb a ryby
lesklé a chladné.
Jím tě
spolu se svými vlasy,
co si odvážíš domův nejrozličnějších zákoutích
tvého oděvu.

                 18.7.1988

Autor Jan Kacíř, 14.04.2022
Přečteno 134x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, mkinka, Sonador, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí