Bez bariér

Bez bariér

Anotace: Malování slovy 2022

Každý musí si zažít sám,
aby pochopil,
jaký je to val.

Nedá se jinak
a o chůzi jen snít.
Vozíček kmitá,
život utíká
a do barev se vzlyká.

Úmorná technika.
Ten a ten utíká,
mě jedou kolečka.

Ráno vstanu
a malby dám.
Den vybarvím
a nejsem sám.

Takt koleček znám.
Fantazií propadám.
Zavřu oči
a hvězdná obloha dává.
I barev sada.

Truchlení není vada.
Jdu dál pomocí kol.
Zatínám zuby kol i kol.

Jsem jiný,
přesto citlivý
i plyšák mazlivý.
Jedu si dál.

Odpustil jsem světu
a maluji ruletu
pro štěstí,
že jsem tu.

Dobrák od kosti,
plním se barvou radosti.
Miluji křehkosti.
Rituál cílevědomosti.
Ach, ať žijí ornamenty květů,
já vymaluji každou větu.

Pro výkřik luny,
dám radost mezi domy.
Můj obraz bezbariérový.
Autor mkinka, 14.04.2022
Přečteno 88x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, Psavec, Amonasr, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí