Dolce vita

Dolce vita

Anotace: Něco sladkého k Velikonocím.

Dolce vita
Znám zemi,
ta z cukrové vaty má mraky,
a na nich růžové ptáky z marcipánu.
Tráva a keře jsou z cukrkandlu
a z karamelu stromy,
z perníku malované domy,
chodníky z griliáše.
V potocích je spousta medu,
kapky deště z marmelády.
takový svět mají děti rády,
i mně v něm dobře je mi.
Ta země je malá, docela maličká,
za rohem v ulici se choulí,
za oknem hory má z kokosových koulí
a z čokolády vajíčka.
Země ta, je rájem dětí,
a taky mlsných dospělých.
Je stále tam, odkud neuletí,
kde rozdává radost a smích.
Autor Kan, 15.04.2022
Přečteno 94x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé to je hezučký...*

15.04.2022 10:10:39 | Sonador

Sonador, děkuji. :-))

15.04.2022 20:41:50 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí