Světlo

Světlo

Anotace: ...

..a buduju svoje světlo
To, které celý život zatracím
Už nechci stíny
Nechci to žít
Světlo je ticho
Ticho, co pořád nepoznám
Budu tu stát
krví smažená
a stínem prokletá
A ty půjdeš mi naproti
S rukama v kapsách
Půjdeš dál s úsměvem
v očích co zraňují
A místo objetí
duši mi slovy prostřelíš...
Autor adriane9, 18.04.2022
Přečteno 132x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, R.C.Šumbera, Sonador, mkinka, Psavec, Lexi, Fialový metal, Friday, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí