Kolotoč života

Kolotoč života

Mohou to být dny, či týdny,
kdy se naše životy jen tak líně, jako klidná řeka, plouží.
Dokonce i mnoho roků,
než osud rozhodne se změnit směr svých kroků.

Pak najednou dostáváme ránu za ranou, zleva i zprava.
Blesky nám lítají nad hlavou, špatnou střídá ještě horší zpráva.
Ráno vstáváme s obavou, co přinese další den.
Ač bezvěrci, modlíme se k Bohu, kéž je to jen špatný sen.

A tak to jde dny, či týdny,
kdy naše životy, jako divoká řeka, bouří.
Dokonce i mnoho roků,
než osud rozhodne se opět změnit směr svých kroků
Autor I'm nothing, 21.04.2022
Přečteno 142x
Tipy 3
Poslední tipující: barking bitch, Kan, s úsměvem na tváři
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych četla svůj život.

22.04.2022 11:42:01 | barking bitch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí