Obraz

Obraz

Anotace: Malování slovy 2022

Zdánlivě neživé
promlouvá milostně.
Květem a srdcem jasně.
Obraz lyrou prosvícený
v kráse ducha proměny.

Hvízdá a tluče srdcem
i touhou, snem.
Kolemjdoucí procitnou.
Herbář knihou zalitou.
Úsměv tváří zakrytou.

Podoba muže i ženy.
Dnes nemá mlhy.
Je sytá a jasná zároveň.
Prší citu na roveň.
Dotek v šeru doby.
Hladím kdyby.

Láska je pro Bohy.
Malíř odborník ze zálohy.
Obraz spěchá na nádraží.
Vlak už běží.

Do všech stran.
Je milován.
Jednou přijde den pravý.
Kdy umělec neznámý
najde ženy.

Těstem duše se nají.
Láska je víra
a dech krásně přihořívá.
Půvabný a a tvůrčí žár chodí.
Pučí listí. Jaro v hrsti.
Malíři pusa den jistí.
Maloval jsi to Ty?
Nebo duch na náměstí.
Oči letí barvou nití.
Autor mkinka, 22.04.2022
Přečteno 149x
Tipy 18
Poslední tipující: Anna Kristýna Černá, Nona, Krahujec, Fialový metal, Jeněcovevzduchukrásného, Dávid, Frr, Kan, kudlankaW, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mkinka, tak toto je nádherne pestrá maľba :)

22.04.2022 15:42:34 | Dávid

Moc děkuji. Mám radost a objímám.

22.04.2022 16:24:36 | mkinka

Bohatost obrazotvorných slov. Máš velkou fantazii a to se mi líbí.
***
:)!

22.04.2022 12:00:31 | ukrytá v máku

Moc děkuji, jsi saténem v řeči hlazení mé duše a promenádou blaha rovnodennosti.

22.04.2022 12:24:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí