Připozdívá se

Připozdívá se

Anotace: Tohle není můj příběh.

Sbírka: Slova moje vlastní

Dneska jsem ve dví rozpůlil mysl,
podruhé,kámo,jsem života smysl,nenašel.
A v půli běhu si do rytmu srdce
vypálil cejch,co spálil mé ruce.

Myšlenky našel jsme zkalené v krachu,
ležely zkroucené v chuchvalcích prachu,
zvednul jsem zbytky a útržky slepil,
zpitý se vracím ,přesto jsem nepil.

Potajmu vykradu,co zbývá v mé hlavě,
solím si rány tak lehce,tak hravě,
čekám až ráno podvečer rozední,
večeřím lačně,večeři poslední.
Autor Pietro, 20.03.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný

26.03.2007 09:55:00 | Cesna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí