Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Stalo se před dvaceti lety

V Hodoníně na záchodě visí moje brýle.

Že jsem je tam zapoměla, to byla ta chvíle,

myslela jsem - ztratila jsem se snad v tomhle městě?

Že je nemám, zjistila jsem na zpáteční cestě.

Už tam pro ně nepudu, brýle jistě jsou v čudu.

Kdo je najde, tomu přeju ať mu slunce zacloní!

Byly totiž proti slunci, no a ještě zánovní.

Autor Nona, 23.04.2022
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já také občas zapomínám věci.

23.04.2022 21:42:19 | mkinka

Já právě vůbec

23.04.2022 21:43:22 | Nona

Člověk ve stresu se plně nesoustředí a tak to je můj případ.

08.06.2022 15:08:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí