Jsem tam, kde

Jsem tam, kde

Jsem tam, kde krev a pot splývají,
zuby, oči, strach


Jsem tam, kde jim z očí čiší dychtivost
a hlad a vím


Jsem tam, kde se duše ztrácí v hlubinách
špíny světa

Jsem tam, kde tě sledují stovky očí, lesknoucích
prahnoucích po tvých slzách, žízeň


Jsem tam, kde nenávist překročila hranice
čeho?


Jsem tam, kde není kudy
dál


Jsem tam s tebou, s tebou
a směju se šílenství


Jsem tam, kde zůstaneš v komatu,
dokud tě nepohltí.
Autor ILDK, 24.04.2022
Přečteno 157x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, Frr, Donutkaa, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Syrové... fajn

24.04.2022 16:43:27 | MonoGame

Jsi i na předměstí,
kde múza klátí i dává.
Salva pravá.
Míč v bráně si sedá.
Myšlenka léčí
a kryje i záda.
Holka zlatá.

24.04.2022 15:36:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí