temná ulice

temná ulice

Anotace: ...

do sebe zavěšení
možná trochu zasnění
jdeme temnou ulicí
pod lampou lehce zářící.

svým pohledem tam tvé oči zkoumám
avšak nic nového nevykoumám
než to, že barvu kávy mají
a že se mnou si trochu hrají,

jsi anděl v těle bohyně
jednou utopíš mě ve víně
já ďábel v těle příšery
moc nízký na tvé poměry.

další doteky a další obětí
bohužel teď vážně nemám ponětí
co tohle všechno znamená
proč se mi věšíš na ramena?
Autor Leynd, 26.04.2022
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Sonador, Marry31, Marten, Psavec, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rádo se stalo.

30.04.2022 06:18:48 | mkinka

Obrovský dojem plynoucích pocitů. Koloběh bojujícího já v kruhu lásky.

26.04.2022 12:17:09 | mkinka

díky

29.04.2022 22:15:33 | Leynd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí