*-*30.4.*-*

*-*30.4.*-*

Anotace: ~~~~30.4.~~~

...........................

30.4.
~~~~~~~
Hej,čarodějné holky
30.duben máme tu zpátky
letíme komínem nebo snad vrátky
už čeká na nás všechny
pometlo,klobouk a černá kočka
v noci i nám zasvítí očka.

Sraz máme opět
tam na šibeničním vrchu
déšť trochu pomůže na ohně pustí sprchu
a tak si letíme a je nám fajnově
na slet se těšíme a kašlem na ohně.

Čeká nás zábava víno a grog
a čarodějnic pozvánka na ten příští rok
blíží se ráno pomalu končíme
s veselým úsměvem se
všichni loučíme.

..................................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.04.2022
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: J's .., mkinka, Marten, Emily Říhová, Psavec, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koště a klobouk nenechám zahálet
s kolegyňkami dáme se v tradiční let,
tak jako každý rok hezky zvesela,
vždyť která by si to ujít nechala?
Krásné, Květuško... s úsměvem mávám :)

01.05.2022 00:00:59 | Emily Říhová

...a ohně hasíme...díky

01.05.2022 16:22:34 | Květka Š.

Tak Saxáno, ty rozesmátá kóčo. Vystrašíš mně, uhraneš mně. To bude v noci tóčo*

30.04.2022 22:27:40 | šerý

A jé je... :-)

01.05.2022 16:24:35 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí