Jak říct....

Jak říct....

jak někomu říct,  čím pro mě je...

Jak Jí to říct a toho nebát se?

 

Že krunýřem prošla v hloub.

Že na lodi s ní jde plout.

 

Vysvětlit neumím

Ona je tím

 

Ale jak a proč?

Proč toužím ji se vším pomáhat?

 

V pocitech jsem se ztratil z ní

plní tam uvnitř  všechny mé dny.

 

~☆~

 

¿?

 

 

Autor Protos1182, 02.05.2022
Přečteno 103x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, šerý, Psavec, Kan, Sonador, Fialový metal, paradoxy, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň na májový den, povedla se ti .)

02.05.2022 09:39:27 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí