MOJE VŠECHNO

MOJE VŠECHNO

Anotace: Nikdy nezapomeň, co pro mě znamenáš...

Pochyby k velké lásce patří,
stejně jako bouřlivý sex k velké vášni.
Ale věz nemusíš pochybovat o mně,
jen tvá přítomnost mě dojme.

Tak chytrý a starostlivý jsi jen ty,
pořád si přehrávám, jak chutnají tvé rty.
Nejlepší milenec, partner i přítel,
už jsi někdy takovou kombinaci viděl?

Jsi můj splněný sen,
doufám, že nejsi v mé hlavě jen.
Protože jsem pořád žasla,
nad tím, co jsem v tobě našla.

Jestli nejsi skutečný, ať navždy spím,
jestli jsi sen, ať navždy sním.
Ale stačí jen představa, že tě ztratím,
a jen se modlím, ať to zvrátím.

Naplňuješ mě štěstím, i když se válčí,
jen po tvém boku má duše tančí.
Čteš mi myšlenky bez nápověd,
i na nejzáludnější otázky znáš odpověď.

Jsi tím, koho jsem celý život hledala,
za nic na světě bych tě nedala.
Vím, že ke mně jako Ztko k Rusku patříš,
nečekej, že mě někdy ztratíš. NIKDY!

Budu za nás bojovat, stejně jako ty za pravdu ve válce,
nedovolím nad námi zvítězit žádné hádce.
A pokud na to jeden z nás jen na chvíli zapomene,
láska uvnitř mu správnou cestu připomene.

Miluju tě, pro tvůj charakter, pro tvé chování, pro celého TEBE,
bez jediného zaváhání odevzdám ti sebe.
Jsi pro mě totiž ještě mnohem víc,
než dokážou mé básně říct.

JSI MOJE VŠECHNO
Autor moongirl, 04.05.2022
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, grázlík, Sonador, Fialový metal, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí