Jak a co

Jak a co

Plácám se v tom,

a o co tady běží?

 

Většině 

tak mohu věřit stěží.

 

Někomu věřit málo

někomu ještě míň. 

 

Někdo probudí 

pak ve mě skrytý splín. 

 

Jen někomu se věřit nebojím

na otázku pravdu odpovím 

 

Bez vytáček a skrytých tvarů slov.

Jen někomu něco bych říci moh.

 

Nekdo to chápe, jiný ne

nemusí být to vždy rozumné 

 

I bláznivé se to může zdát 

Jen někomu něco říci i psát. 

Věřit 

~☆~

Autor Protos1182, 05.05.2022
Přečteno 115x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, Fialový metal, mkinka, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemusíš všem věřit...;-)stačí sobě...jak a co.

05.05.2022 13:29:41 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí