*-*Bez domečku zmrz...

*-*Bez domečku zmrz...

Anotace: ~~~~~~~~~~~:-))

---------------------------

~~~~~~~~
Šnečku,šnečku vystrč růžky
ale já se bojím
proč máš ty nůžky?
Nemusíš se šnečku vůbec bát
vždyť já tě nechci ostříhat.
Z červeného krepového papíru
vystřihnu ti na míru
na tvůj domek pěknou střechu
šnečku,
šnečku,to je strachu.
Na střeše budeš taky mít komín
vidíš šnečku,já to fakt umím
můžeš si potom zatopit.
Milý šnečku,ty se budeš mít.

Šnek si ale topit nechce
tak vysoukal se z domku lehce
zalezl si do zelí
tam prý byl viděn v neděli.
Šnek je vlastně bezdomovec a vzdychá ách
do svého domku vrátil by se rád,
když komín v trávě uviděl
že utekl se zastyděl.
Už to máš marný,milý šneku
to je pláče,breku,
zpátky se šnek nevrátil
☺ v tom trávníku se nám ztratil.☺

~~Bez domečku zmrz~~
ani si nevrz

----------------------
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 05.05.2022
Přečteno 78x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Marten, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šnečku šnečku vystrč růžky!
Dokuď držím ruce nůžky!
Toto na koncertě recitoval Karel Plíhal

05.05.2022 15:44:57 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí