a nocí obcházej bytosti

a nocí obcházej bytosti

 

A nocí obcházej bytosti...

 

Postavy s lebkami divokých koček,

 

postavy ženských boků a vlasů,

 

kéž ať mne některá vykostí!

 

 

 

A buben má z mých ostatků!

 

Až přijde vítr od Severu,

 

donosí v sobě naši dceru,

 

zas bude všechno v pořádku...

 

 

Autor vrbák, 05.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 21
Poslední tipující: Frr, Caliéry, mkinka, básněnka, Špáďa, ukrytá v máku, kudlankaW, Marten, Fialový metal, Luky-33, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emocionálně zdařilé.

07.08.2022 21:06:57 | mkinka

To je přímo zaklínání, jak vítr ze severu, chraň svatý moji dceru

15.06.2022 20:42:30 | básněnka

Vždycky je nějaká naděje.
Přijde mi jako zaříkávání...

05.05.2022 21:52:48 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí