Prašný kopec

Prašný kopec

Anotace: Komu je věnován tento sonet? HÁDEJTE jelitotedasonet - znělka nebo čnělka je zmatená včelka

Sbírka: Dva svetry

mám zuby plné prachu
teď na kopec se drápu
ač neznám také strachu
též Boha těžko chápu

rád tonu v prašném tónu
že věčně zní tam tvůj hlas
pak navracím se domů
a za řekou je Texas

kde rostou stromy basů
tam oči skryjí krásu
a vousy delší vlasů

jak kráčíme k svým koncům
zní na vždy z prašných kopců
ta hudba starých borců
Autor Uličný, 05.05.2022
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, mkinka, Psavec, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí