Pocit -

Pocit -

Vůkol se ticho prostírá, 

tělo přikryla lehká peřina. 

 

Do klubka stočená postava 

rukama kolena tiše si objala. 

 

Třese se ve vlnách, v křeči. 

nebrečí, jen v tiše leží,

myšlenky prázdné potichu 

v tichu někam běží. 

 

Sucho a ticho

jen peřina se třese 

Hlučnější bývá

kolikrát vánek v lese.

 

Kde všichni tiše spí.

 

~☆~

Autor Protos1182, 06.05.2022
Přečteno 198x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí