nauč mě

nauč mě

Anotace: ..synovi

Nauč mě samotě,

kde se kdy nechat být

sám ve své prostotě

přijít a odejít.

Nauč mě mlčení,

tvé bodré učení. (joho)

 

Nauč mě radosti

jiskřičkou ve vočích,

bez strachu, bez zlosti,

ať zvítězí vždy smích.

Nauč mě vidění

bez pochyb, zmýlení. (joho)

 

Nauč mě záměru

život si nezaklít.

Bezbřehou důvěru

navzájem můžem mít.

Nauč mě trvání

ve správném konání. (joho)

 

Nauč mě libosti,

ať nikdy proč není

smutku a lítosti, 

vše se vždy povzmění.

Nauč mě podivu

být v lásky předivu. (joho)

Autor el sereno, 12.05.2022
Přečteno 143x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nauč jej a bude stále hej :-), naučte jeden druhého:-)

13.05.2022 13:10:45 | CULIKATÁ

Nauč mě ... a zpívej

12.05.2022 20:41:14 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí