Matka Zem

Matka Zem

Tancujem si
Tancujem si trávou
Už nehram sa na nič
Nie som dámou

Som sama sebou
Na tvári s pehou
V srdci s nehou
Krásnou, smelou

V objatí lúčov slnka
Hopsám s radosťou
Som ako víla z lesa
Bosky s ľahkosťou

Tancujem v rannej rose
Nežne moje nôžky hladí
Chodidlá zmorené bosé
Život do nich vrátí

Letmý vánok pohladí ma po tvári
Vnímam to tiché áno
Nevyslovené pri oltári
Ale na lúke ráno

Je to vášnivé a divoké
A nie je to len krásny sen
Je to živočíšny tanec
S našou matkou menom Zem

Autor Xixik, 13.05.2022
Přečteno 100x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Fialový metal, Psavec, Vivien, Frr, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Víla si tančí po zemi, kde plno něžných krás, mezi tisíci vůněmi, tančí si zas a zas:-)

13.05.2022 13:32:26 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí