Topení iluzí

Topení iluzí

Pro duši, pro lásku, pro smutek deště,
topím se, topím, nevím co ještě.
Pro soucit, pro ctnost, pro prapor bílý,
nevím, já nevím, zda mám dost síly.

Pro druhé, pro lidi, pro krásy světa,
koukám jak rychle mi utíkaj léta.
Pro všechny všechno a pro sebe nic,
ve všem, fakt ve všem přijdu ti vstříc.

Topím se topím pod hladinou čirou,
každý mi říká nejsi mou milou.
Nejsi dost hezká nejsi dost vlídná,
možná ti andělé uťali křídla.

Já jsem ta zmije já jsem ta mrcha,
nevím zda pomůže studená sprcha…
Autor Hádes, 15.05.2022
Přečteno 131x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Kan, CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé rozhřešení, to jsem nečekal .)

15.05.2022 21:38:23 | Constantine

Děkuji, to mě těší

22.05.2022 21:48:21 | Hádes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí