Motýlek

Motýlek

Anotace: Motýlek, malá ozdoba oblohy:) Nevěděla jsem, kam to zařadit...

Motýlku, pohlaď mne křídly
odvaň mi z duše plané sliby
jsi tak křehký a krásný
v duši vyhlazuješ mi vrásky

Usmála jsem se, Motýlku, na tebe
jsi malý poklad krášlící nebe
odlétni z mojí ruky
následuj své barevné druhy

Odleťte tam, kde končí duha
tam, kde neexistuje lidská smůla
už nevracej se ke mně dál
jsi motýlek, kdo by si s tebou hrál
Autor Santinan Black, 20.03.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí