Tisíce rukou

Tisíce rukou

Anotace: pro zeny - i muze

Tisíce rukou

Tisíce rukou hladily mou šíji,
aby utišily
bezhlasý křik duše
ženy volající muže.

Tisíce úst šeptajících ve tmě
utěšily jste mne,
když muži nepřišli.
Ztratili se, opili,
možná je zabili.
Já byla, oni nebyli.
Autor Stepa, 25.03.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí