Síla

Síla

Tělesa prostorem plují

vzájemně spolu se ovlivňují. 

Okolo sebe tak tančí 

okolí možná že jančí

 

vůkol vše má svůj řád 

jeden s druhým se smát.

Kdo koho má rád 

Není to o tom jen povídat

 

Hřát Tebe uvnitř sebe

v rukách svých jedny dlaně 

Zastavit případný pád

Hřát a spolu se smát 

Tělesa plují

vlnky je přitahují 

Časem jednou se spojí 

jak jedno prostorem plují

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 18.05.2022
Přečteno 133x
Tipy 19
Poslední tipující: Sonador, Emily Říhová, Frr, CULIKATÁ, Iva Husárková, Stanislav32, Marten, Fialový metal, šerý, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....je to síla!...;-)...přitažlivá...

18.05.2022 18:55:20 | Marten

;0)

18.05.2022 19:02:08 | Protos1182

Obklopit láskou a nepustit...

18.05.2022 11:25:12 | Lexi

Však ale i volnost dát, pokud jeden miluje, má ze srdce rád...

18.05.2022 11:53:37 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí