Květina

Květina

já cítím se sám, nenechám to náhodě
nejlépe cítím se, při vodě
sednul sem si na místo svaté
ptáci mne opěvuji jsem celý v zlatě

zavřu si oči a hudba začne hrát
neni co víc si přát
všechny zvířata u mne začínají hodovat
já poslouchám a snažím se je jmenovat

všechny ty chvíle se všema
no není krása býti květina?
bez myšlenek těžkých
zbydou z nich jen kosti

mé stonky a listy stoji pevně
tu chvíli, kdy cítím se temně
nezapomenu na tebe, nechávám to náhodě.
Autor Vody, 18.05.2022
Přečteno 130x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marek, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se sekačkou v trávě.
S holubi v chodbě na konzervatoři.
Poradil jsem si nějak.
Díky Živému Bohu.

18.05.2022 23:54:20 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí