Ách jó

Ách jó

Anotace: Jsem do Tebe blázen ... . A omlouvám se za to.

co je mi to prosím platné

že tu holku miluju.

Že stále na Ní myslím

na sebe tu žaluju.

 

U ni být, tak po tom toužit 

podivný to zdá se sen

Okolo jen tiše kroužit 

Na další se těšit den.

 

Co je mi to asi platné 

pro NÍ byt a o Ní snít. 

Za ruku ji toužit držet 

moci jí tak políbit. 

 

U Ní být a teplo vnímat

na těle jí nahou hřát. 

Do očí tak Jí se dívat

z duše, srdce Jí mám rád. 

 

Proč mi s NÍ je vážně krásně 

Proč to v sobě nechápu

Krásný pohled plaché laně

srdce z sebe vydrápu

 

Do dlaní to srdce vložím

říci potom jen pár slov.

Vem ho do svých z mojich dlaní 

pak už není třeba slov.

 

Jsi můj sen a Ty to víš 

u mě v duši máš svou skrýš.

Jsi má touha

snad to víš 

 

Lásko -

Blázním -

Sním

~☆~

 

Autor Protos1182, 19.05.2022
Přečteno 109x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, Kan, Psavec, Lexi, Marry31, CULIKATÁ, Fractura cordis aperta, paradoxy, Iva Husárková, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je krásná a dobře, že na světě je.Drž se.

19.05.2022 03:47:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí