Konec léta.

Konec léta.

Drží se za ruce, jdou po špičkách
a v trávě zůstávají drobné jejich stopy.
Ranní slunce jim jasní tváře
a jejich oči hledají v kapkách rosy
naději, pro svou nekonečnou, pro lásku.

Ve slunečném ránu snesly se
nesměle třpytivé pavučiny babího léta
do větví stromů, do trávy i do vlasů
a oznamovaly příchod mladého podzimu,
padajícího listí a poslední lety bělásků
Autor Kan, 20.05.2022
Přečteno 189x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Lexi, Marten, Psavec, Fialový metal, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půvabná slova :)

20.05.2022 21:23:27 | Narra

Díky.

21.05.2022 11:48:41 | Kan

Děkuji.

20.05.2022 11:33:44 | Kan

Hezky sepsaný konec léta.

20.05.2022 10:06:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí