*-*Výlet ten se vydařil

*-*Výlet ten se vydařil

Anotace: ***---***---***

-----------------

***********

 Kokršpaněl se svou paní

 že by jeli do Španěl?

 Oba dva jsou natěšení

 kokršpaněl moc by chtěl.

 Co tam kokra tolik láká?

 Vždyť má původ „Anglie“,

 prý chce poznat kousek světa

 Španělsko snad dobré je.

 

 Tak si milý kokršpaněl

 se svou kokršpanělkou

 zamluvili let do Španěl

 i s palubní letenkou.

 Páníček však plány mění

 prý neletí se do Španěl,

 to je ale nadělení.

 A co dál?To nevěděl.

 

 Proto si ten kokršpaněl

 splet dnes pána s patníkem

 aby na nás nezapomněl

 až tu třeba nebudem.

 To jsme vážně nečekali

 že páníček se rozmyslel

 a se svými španěly

 do Španělska též letěl.

 

 Výlet ten se vydařil

 za týden se vrátili,

 o Španělsku oba kokři

 celé dny pak štěkali.

 A co příště?Anglie?

 Pán svým kokrům dopřeje,

 haf,haf,haf…

-----------------------

 …...........

Autor Květka Š., 24.05.2022
Přečteno 85x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, CULIKATÁ, Frr, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí