*-*Pokoj provoněl skořicí

*-*Pokoj provoněl skořicí

Anotace: ~~~~~|:-)~~~~~

~~~~

Ten písař naší lásky
chtěl vědět víc a víc
už z toho měl i vrásky
my neřekli mu nic,
byl zvědavý až hrůza
najal si špióny
o lásce píše Múza
písař ten bláboly.

Dnes pošmourné je ráno
dnes pošmourný je den
nebe se stále mračí
tak co s tím provedem?
My zůstaneme doma
v krbu už oheň plál
hrneček s teplým vínem
studené dlaně hřál.

Pokoj provoněl skořicí
nám zčervenaly tváře
my skončili jsme
v polibcích
přečteme od písaře.
Špióny písař odvolal
inkoust si dolije
o naší lásce zase psal
co se mu rýmuje...

................................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 26.05.2022
Přečteno 197x
Tipy 15
Poslední tipující: šerý, Psavec, CULIKATÁ, Marten, ukrytá v máku, Fialový metal, Sonador, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vázaná. Líbí se mi.

27.05.2022 22:26:38 | šerý

Krásně pohladila Tvá básnička a nádherný obrázek zahřál :-)

27.05.2022 08:17:59 | CULIKATÁ

za časů vůní skořice-nechť před špiónem spuštěna je petlice...

26.05.2022 16:31:58 | Frr

Jé.

26.05.2022 16:13:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí