*-*Každý říká tak se snaž

*-*Každý říká tak se snaž

Anotace: ~~~~~~~a prší...

--------------------------

~~~~~~~
Po dešti si zazpívá
slavík,skřivan,kos
po dešti rád chodím
v trávě bez bot bos
po dešti si složím
legrační básničku
a v parku se posadím
na mokrou lavičku.
Pak si doma suším
své vlhké kalhoty
a u krbu sedíme
moje milá,já a ty,
je nám spolu báječně
jako po tom dešti
vždyť ta voda z nebe
pršela pro štěstí.

Po dešti je úsměv váš?
Každý říká tak se snaž
potom zazní cha cha cha
a štěkající koťata
nakonec zamňouká pes
v čumáčku prý růži nes
pak zdvihl zadní nožičku
a jen tak dělá loužičku...

A tak končí veršování
...jasně...
po dešti a pro zasmání.

.........................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.05.2022
Přečteno 94x
Tipy 12
Poslední tipující: Protos1182, Fialový metal, Friday, CULIKATÁ, Stanislav32, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veselá zvířátka.
Veselá básnička.
Potěšila.

28.05.2022 00:36:34 | Fialový metal

:-) děkuji...

29.05.2022 14:25:31 | Květka Š.

Miloučké.

27.05.2022 19:18:03 | CULIKATÁ

CULI DÍK a zdravím

29.05.2022 14:26:47 | Květka Š.

Líbí.

27.05.2022 16:41:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí